Shoppen

Het winkelcentrum van Brasschaat biedt een mooie mix aan van boetieks, conceptstores, ketens, gespecialiseerde detailhandel en voedingszaken. Zoek je modeartikelen, accessoires, geschenken, voeding, multimedia, schoenen… Je vindt het hier allemaal, en naar ieders budget!

Klantvriendelijkheid wordt gekoesterd en daaraan danken de Brasschaatse winkeliers hun goede naam. Eén van de winnaars van de jaarlijkse trofee klantvriendelijkste ondernemer verwoordt het zo: “We hebben een enorm persoonlijk contact met onze klanten waardoor we een paar klanten gerust als vrienden mogen beschouwen. Dat schept een leuke werksfeer”.

Wie al gewinkeld heeft in Brasschaat is overtuigd. Bied je liefste zus of tofste oom dezelfde ervaring aan en schenk hen Brasschaatse Kadobonnen, van 10 of 25 euro. Ze zijn te koop bij het infopunt toerisme, het gemeentehuis of in de bibliotheek. De kadobonnen kunnen bij meer dan 100 winkels en horecazaken als betaalmiddel gebruikt worden.

Maak van je shopdag een Brasschaatse totaalervaring. Combineer met een wandeling in het vlakbij gelegen park. Laat je verwennen bij de lokale horeca met een uitgebreid ontbijt of romantisch diner. Of geniet van een leuke theatervoorstelling aan het einde van de dag. Tal van mogelijkheden!