Sprookjespad

voor kleuters 4-7 jaar

Het Sprookjespad is een magische wandeling door parkdomein De Mik. Tijdens de wandeling loodst een ervaren gids de kinderen naar een droomwereld met verhaaltjes, liedjes en spelletjes.

De activiteit duurt twee uur en vertrekt aan kinderboerderij Mikerf, gaat door het park en rond de vijver tot aan de geklasseerde torenpoort, waar de kinderen een half uurtje in de prachtige wenstoren mogen verblijven.

Op zoek naar een onvergetelijk verjaardagsfeestje of de perfecte schooluitstap? Dit is het! 

  • kinderfeestjes maximaal 12 kindjes
  • klassen maximaal 20 kindjes
  • voor 1 groep betaal je 50 euro

voor mensen met beperking of ouderdom

Wij bieden het Sprookjespad ook aan voor mensen met een beperking, leerlingen met een leerachterstand of oudere mensen. Afhankelijk van de groep en mogelijkheden stellen we een programma op maat samen. We doen een verkorte versie van de wandeling rondom de vijver en nemen iedereen mee in de vernieuwde linkertoren. Daar creëren we een moment van spel en ontdekking en we laten onze zintuigen hun werk doen. De activiteit duurt twee uur en vertrekt aan kinderboerderij Mikerf, gaat door het park en rond de vijver tot in de geklasseerde torenpoort.

max. 8 deelnemers (max. 5 rolstoelgebruikers/rollators)
voor 1 groep betaal je 50 euro

Dit aanbod is beschikbaar voor bewoners van woonzorgcentra, leerlingen van het BUSO onderwijs, instellingen voor verblijf en dagondersteuning, ….

 

Je koopt een ticket voor een groep van max 12 kindjes.
Voor scholen is dit max 20 kinderen.
Voor mensen met beperking of ouderdom, max 8 personen