Huur een e-chopper

© Eurowheelz

Ontdek de prachtige omgeving van Brasschaat op een duurzame en avontuurlijke manier met stoere E-choppers! Geschikt voor zowel jong als oud, bieden deze elektrische voertuigen een unieke ervaring. Kinderen van 8 tot 15 jaar kunnen veilig achterop mee (maximaal gezamenlijk gewicht: 130 kg).

De E-choppers zijn zorgvuldig ontworpen en voldoen aan alle milieu- en veiligheidsnormen. Met een volle accu kun je maximaal 50 kilometer afleggen met een snelheid van 25 kilometer per uur. Dit maakt het ideaal om ontspannen rond te rijden en te genieten van de prachtige omgeving van Brasschaat.

Stap op een duurzame E-chopper en ontdek de mooiste plekjes. Of je nu naar Arlon, Brussel of Gent gaat, elke kilometer brengt nieuwe ontdekkingen. De geruisloze voertuigen zorgen ervoor dat je de natuur niet verstoort, zodat je optimaal kunt genieten van je omgeving. Relaxed, duurzaam en verantwoord!

Via het boekingssysteem van de verhuurorganisatie kun je eenvoudig jouw uitje reserveren.

Ophalen en terugbrengen

Meld je bij de receptie van Hotel Van der Valk Dennenhof met je reserveringsnummer en rijbewijs of bromfietscertificaat. Bij de locatie krijg je een korte uitleg, naast de instructievideo die je al hebt ontvangen. Vergeet deze niet te bekijken voor een optimale ervaring.

Breng de E-choppers voor het einde van de geboekte tijd terug naar het verhuurpunt, zodat anderen ook van deze onvergetelijke rit kunnen genieten. 

Voor meer informatie en reserveringen, bezoek de website van de verhuurorganisatie.

© Eurowheelz