Belevingswandeling Olympische Spelen

Ga met Robin, de eekhoorn, naar de Olympische Spelen

Deze wandeling staat volledig in het teken van de Olympische Spelen.

De sportdienst van gemeente Brasschaat zet haar schouders mee onder de VIP2024-campagne van Sport Vlaanderen. VIP staat voor Vlamingen in Parijs en om de titel van ‘VIP2024-gemeente’ te behalen, moet je als gemeente drie sportieve uitdagingen tot een goed einde brengen. Eén van deze uitdagingen is het organiseren van een belevingsevenement of -challenge. En zo werd deze belevingswandeling in het leven geroepen.

De mascotte van de sportdienst 'Robin' koestert de droom om ooit deel te nemen aan de Olympische Spelen. Tijdens zijn avontuurlijke reis naar de Spelen wordt hij bijgestaan door verschillende dieren die hem allerlei sportdisciplines aanleren. De wandelaars volgen Robin op zijn weg naar de Olympische Spelen en helpen hem onderweg door mee te bewegen of raadsels op te lossen. Verzamel je onderweg alle correcte letters en cijfers? Dan maak je bovendien ook kans op een leuk spelpakket.

De wandeling begint en eindigt tussen het zwembad (Sportoase Elshout) en Casa Ametza en de route is duidelijk aangegeven met borden. De wandeling kan je nog doen tot en met 31 augustus en is zo’n 3km lang.

Stuur het codewoord van de Robin naar de spel en - belevingswandeling naar sport@brasschaat.be en win een spelpakket. Stuur, indien mogelijk, ook een foto die genomen is aan het eindbord van de wandeling.